Neem een kijkje bij onze geweldige partners! Wil je zelf partner worden? Neem gerust contact met ons op!

De KoffieJungle, het gezelligste plekje in Lier!

Zin in een lekke koffie met gebak, of liever een warme chocomelk?

Of eerder gewoon een mooi cadeautje? Wat dacht je van een mooie plant, een cactus of een geurkaars? Ga maar eens rondsnuffelen… Wij doen zelf niets liever!

Goed gelegen in het centrum van Lier: Rechtestraat 34

Bloemen Mariën in Berlaar, een topwinkel waar u de mooiste bloemstukken kan vinden.

Ze hebben ons als eerste de kans gegeven om onze kaartjes in hun winkel te verkopen, en wij zijn hun daar ontzettend dankbaar voor!

Als je in de buurt bent moet je zeker eens binnenspringen, wij zijn er van overtuigd dat het dan niet uw laatste keer zal zijn.

https://www.bloemenmarien.be/ 

Oxfam Wereldwinkel Berlaar!

Hier kan je terecht voor een heel ruim assortiment aan fairtradeproducten. Eet je graag een stukje lekkere chocolade, of liever een tas koffie? Dit alles en nog veel meer kan je hier vinden. Ook de mooie kaarten van ZOWIZOE.

Ga zeker eens een kijkje nemen!

PLAN Conceptstore, een winkel die je zeker moet gaan ontdekken! 

Je kan er van alles kopen: van kleding tot schoenen, accessoires en parfum. En natuurlijk de leuke ZOWIZOE kaartjes niet te vergeten.

Ze zijn gelegen in de Bergstraat (nummer 149) in Heist-op-den-Berg, een straat die alles te bieden heeft.

Go check them out!

Homestars vzw, al van gehoord?

Homestars vzw is een vereniging zonder winstgevend doel, opgericht door vrijwilligers en erkend door de Koning Boudewijnstichting in Belgie.

Wij helpen en begeleiden minderbedeelden, volwassen én kinderen, met de transformatie van hun passie en talenten en begeleiden hen naar een zelfredzaam bestaan.

Ga maar eens een kijkje nemen op hun website: 

https://homestarsvzw.org

Samen met Homestars heeft ZOWIZOE exclusieve kaartjes die u kan aankopen via de webshop van Homestars, waar u ook een heleboel andere prachtige handgemaakte producten kan kopen.